Slide 2
Slide 3

Mirësevini në Rivedil. Maqedoni.Me ne i jepni ngjyra jetës tuaj, shijoni luksin dhe kënaqni sytë me dekorimet në ambientet e shtëpive tuaja. Ne dimë të dallojmë të veçantën nga e zakonshmja, prandaj jemi këtu për të plotësuar maksimalisht kërkesat tuaja.

Hapja SolemneMe 17 dhjetor u bë hapja solemne e sallonit të ri ekspozues Rivedil në Gostivar. Në këtë sallon, ku pjesëmarrës ishin të gjithë të interesuarit për materialet e kësaj kompanie, u prezantuan një numri të madh të produkteve të kompanisë Rivedil. Fjalim rasti mbajti edhe përfaqësuesi kryesor për në Maqedoni z. Bastri Sadiku, i cili përshëndeti të gjithë të pranishmit dhe premtoi se për klientët, së shpejti do të ketë suksese dhe promovime të reja nga kompania RIvedil.

Rreth Nesh

Kompani e cila sjell për Ju produktet më të njohura italiane për dekorimin e shtëpise suaj dhe ambienteve në të cilat jetoni. Rivedil, është kompania e parë në Maqedoni, e cila e ushtron këtë lloj veprimtarie. Filluam nga viti 2011 me një kapacitet shumë më të vogël dhe sot arritëm të jemi të parët në tregun e Maqedonisë. Kualiteti dhe garancioni që ne ofrojmë për produktet dhe punën që bëjmë, janë pikat kryesore të cilat na mbajnë si lider në tregun e vendit tonë...

Më shumë

Misioni ynë

Ne punojmë me përgjegjësi sociale, me një biznes që rritet gjithmonë e më shumë. Çelësi i suksesit tonë është indetifikimi...

Më shumë

Vizioni ynë

Vizioni ynë në Rivedil, është që të jemi të njohur në vend por edhe në Evropë nga të gjithë konsumatorët dhe të gjithë ata të cilët janë...

Më shumë

Produktet tona

Ndryshe nga kompanitë tjera, duke marë parasyshë faktin se produktet tona janë pjesë e ambienteve ku jetoni, në shumicën e rasteve të brendshme, ne ju ofrojmë produkte ekologjike, të cilat nuk janë të dëmshme për askënd. Fakti që punën tonë e kemi sjellur nga Italia, tregon se ne ju sjellim produkte dhe dekore italiane, të gjitha të çertifikuara me A+ testet. Produktet të cilat ne ju ofrojmë janë: Sahara, Stucco Venezzio, Oxyda beton dhe shumë të tjera.

Më shumë

Vlerat tona

• Ne kemi vendosur klientin në qendër të vëmendjes
• Ne ju japim garancion për punën që bëjmë (10 vite)
• Ne jemi të angazhuar për një punë kualitative dhe me garancion.
• Ne punojmë gjithmonë në favor të kërkesave tuaja